Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις της Hellenic Auto Service εκτείνονται σε 16.000 τ.μ., εντός 7όροφου κτιρίου επί της οδού Πειραιώς.

Ο συνδυασμός του σύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτει και του άρτια καταρτισμένου προσωπικού, παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας. Η Hellenic Auto Service προσφέρει αξιοπιστία υπηρεσιών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ που ταιριάζουν ιδανικά με τον τύπο, την ηλικία και την τρέχουσα αξία του οχήματός σας. Και όλα αυτά σε τιμές προσιτές.

Στις εγκαταστάσεις μας παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες γενικού Service αυτοκινήτων,  ηλεκτρολογικών εργασιών,  ευθυγραμμίσεις – ζυγοσταθμίσεις,  φανοποιείου-βαφείου, αλλαγή ελαστικών, αλλαγή λαδιών, έλεγχος φρένων, έλεγχος μπαταρίας, έλεγχος και ρύθμιση αμορτισέρ, έλεγχος και συντήρηση A/C κλιματισμού, ρύθμιση φώτων, βουλκανιζατέρ.

Στο συνεργείο στεγάζεται επίσης εξοπλισμένο τμήμα ανταλλακτικών και τμήμα τοποθέτησης ταπετσαριών. Η Hellenic Auto Service διαθέτει τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που υποδεικνύουν τα υψηλά πρότυπα και οι προδιαγραφές των κατασκευαστών.

Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται συνεχώς σε κάθε νέα σχετική τεχνολογία ώστε να αξιοποιούν με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα τον ειδικό εξοπλισμό της μονάδας μας.

Πέραν της αποκατάστασης κάθε βλάβης του οχήματός σας, γρήγορα και αποτελεσματικά, στο συνεργείο της Hellenic Auto Service φροντίζουμε για την κατάλληλη προετοιμασία των αυτοκινήτων για ελέγχους ΚΤΕΟ.

Οι πελάτες μας μπορούν να αισθάνονται ότι ακολουθούμε τις ασφαλέστερες και πλέον εξελιγμένες τεχνικές τόσο κατά την επισκευή όσο και κατά τον τελικό έλεγχο, ώστε να παραδώσουμε το αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση λειτουργίας και εμφάνισης.