Η Εταιρία

Η Hellenic Auto Service είναι μέλος του Ομίλου Εταιρειών Βαρδάκη, ενός δυναμικού και συνεχώς αναπτυσσόμενου ομίλου, με πολύχρονη παρουσία στον τομέα του τουρισμού καθώς και στο χώρο ενοικίασης και στάθμευσης αυτοκινήτου.

Στο άρτια εξοπλισμένο συνεργείο της Hellenic Auto Service παρέχουμε μια ευρεία γκάμα υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για τη συντήρηση, επισκευή και αναβάθμιση των αυτοκινήτων. Έχοντας στο δυναμικό της στελέχη και προσωπικό με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας, με βασικό γνώμονα την αξιοπιστία, την άριστη εξυπηρέτηση και τις σωστές τιμές, ανεξαρτήτως κατασκευαστή.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται από την Hellenic Auto Service καλύπτουν το σύνολο των αναγκών του αυτοκινήτου σας. Από την τακτική συντήρηση του οχήματος, την παροχή – κατόπιν συνεννόησης – αυτοκινήτου εξυπηρέτησης, αλλά και τον έλεγχο ΚΤΕΟ. Παράλληλα η Hellenic Auto Service παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα ασφάλισης του οχήματος μέσω συνεργαζόμενου ασφαλιστικού ομίλου, ενώ παρέχονται και υπηρεσίες στάθμευσης σε χώρους parking κλειστούς ή ανοικτούς σε κεντρικούς Αερολιμένες της ελληνικής επικράτειας.

Εκμεταλλευτείτε την εξειδίκευσή μας σε θέματα συντήρησης, τεχνικής υποστήριξης και επισκευών.

Στην Hellenic Auto Service επικεντρωνόμαστε στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας, με συνέπεια και στόχο την απόλυτη ικανοποίησή σας.

 

Επιλέξτε Hellenic Auto Service…

Επιλέξτε αξιοπιστία!